Kezdőcsomag ajánlat ajaktetováláshoz

Gamptattoo_hirek_milyen ajak pigmentet válasszak

Kezdőcsomag ajánlat ajaktetováláshoz

Ha Te is szeretnéd kipróbálni a GampTattoo ajak színeit és bizonytalan vagy, hogy első körben melyik színeket válaszd, akkor mi most segítünk neked egy összeállított 6 db-os kezdőcsomaggal, amelyek nem csak hogy kedvezményes áron kaphatók, de biztosra mehetsz ezzel a 6 csodás árnyalattal széles körben ki tudod majd szolgálni vendégkörödet.


A GampTattoo ajak pigmentjei folyamatosan bővülő széles választékban immár 18 féle színben elérhetők. Nagyon könnyen beépülnek, ezáltal is segítve a szakemberek munkáját ahogy az eddigi tapasztalatok is mutatják nagyon szép lágy természetes és finom hatásúra gyógyulnak, nyilván technikától is függően.

Hogyan is válasszuk ki a megfelelő színt?

Nagyon világos nude színei (Watermelone, Nude Rose, Punch, Nude Coral) önmagukban használva nagyon-nagyon világosra gyógyulnak, így azokat kifejezetten világos alap szájszínre ajánljuk.Bátran mixelhetők más élénkebb ajak színeinkkel, így csodás további egyedi színek érhetők el keverésükkel. 

Természetesen mint minden esetben itt is nagyon fontos, hogy egy szakember a megfelelő színelméleti tudással rendelkezzen, ismerje fel vendégének bőrtípusát és bőrtónusát, vegye figyelembe vendégének alap szájszínét és ennek függvényében tudja kiválasztani a legoptimálisabb színt.

Melyik az a 6 szín amit elsőkörben a legcélszerűbb választani?

GP548 Ciklámen
GP528 Barackos Rózsa
GP538 Charmine Piros
GP618 Vérnarancs (Melegítő szín)
GP748 Tropical
GP90T Powder Rose (Világosító szín)

A kezdőcsomagba ajánlott Vérnarancs melegítő színünket kifejezetten a lilás, sötétebb, hűvös alap szájszínekre ajánljuk, de további ajakszíneink keverésével csodás korallos és barackos árnyalatok érhetők el vele.  Powder Rose világosító színünket csakis más élénkebb színeink világosítására és lágyítására ajánlott használni, ügyelve arra hogy a keverési aránynál mindig az élénkebb szín domináljon.

Amint ezekkel az ajánlott színekkel megismerkedtél és megbarátkoztál jöhetnek további csodás árnyalataink (Punch, Summer Peach, Pink, Málna, Burgundy, Fuxia, Rubint vörös és még sorolhatnánk . …)  melyek további sok sok meglepetést tartogatnak minden szakember számára.