Kezdőcsomag ajánlat szemöldök tetováláshoz

GampTattoo hogyan válasszak sminktetováló pigmentet

Kezdőcsomag ajánlat szemöldök tetováláshoz

Ha most próbálod először a Gamp sminktetováló pigmenteket és még az elején nem tudod vagy nem mered begyűjteni az összes színárnyalatát akkor most segítünk neked, hogy melyik az a hat szín amivel biztosan nem fogsz mellé 😉 és széles körűen tudsz majd dolgozni…


Ami a szemöldök pigmenteket illeti, nagyon szép lágy természetes és finom hatásúra gyógyulnak nyilván technikától is függően. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a Gamp világos szemöldök színei (Latte, Milky, Milk Chocolate, Karamell) önmagukban nagyon nagyon világosra gyógyulnak, így azokat bátran mélyítheted más sötét szemöldök színeinkkel. Sőt ha nagyon lágyan és finoman dolgozol, akkor nyugodtan használhatod már az első alkalommal a sötétebb és erőteljesebb színeinket.

Természetesen nagyon fontos, hogy egy szakember a megfelelő színelméleti tudással rendelkezzen, ismerje fel vendégének bőrtípusát és bőrtónusát és ennek függvényében tudja kiválasztani a legoptimálisabb színt vendégének.

Melyik az a 6 szín amit elsőkörben a legcélszerűbb választani?
GP -108 Espresso
GP- 168 Orange
GP -248 Sepia
GP- 258 Mélybarba
GP- 318 Mokka
GP- 358 Dark Chocolate

Amint ezzel az elsőnek megszerzett kezdőcsomagunkkal megbarátkoztál jöhetnek további csodaszép árnyalataink (Earth Brown, Kókusz, Fekete Kávé, Deep Brown, Zöld tea, Gesztenye, Karamell és még sorolhatnánk……)  melyek további sok-sok meglepetést tartogatnak minden szakember számára.