2020-2022 GAMP STORY

Gamp-tattoo-tetovalo_sminktetovalo pigmentek

2020-2022 GAMP STORY

Sminktetováló pigmentek, és egyéb kiegészítők.


Nem is tudjuk hol kezdjük a történetet, megígérjük megpróbálunk rövidek lenni 🙂 
Cégünket a Reakció-D Kft.-t 2012-ben alapítottuk, ami 100% ban magyar vállalkozás, és a jövőben is szeretnénk ezt ebben a formában megtartani. Első időszakunkban weboldal kereskedelemmel indultunk, különböző termékeket importáltunk Magyarországra. Ezekből a termékekből voltak amik időközben lemorzsolódtak, de jöttek mindig újak és újak, jelenleg is több webshopot üzemeltetünk.

Igen és szerintünk is most jött el az a pont ami sokakban felmerül de hogyan is jött a GAMP Tattoo mint márka?

Az egész 2020 ban látott napvilágot, amikor egy baráti összejövetelen szóba jött a sminktetováló pigment. Elsőre nem is lettünk rá figyelmesek, de megjegyeztük   Későbbiekben, mivel anno benne maradt emlékezetünkbe ismét találkoztunk ezekkel a “termékekkel-szakszavakkal”.
Aztán egyre sűrűbben.

Amikor is gondoltunk egyet felhasználva eddigi külföldi kereskedelmi tapasztalatunkat elkezdtük gyártók után kutatni akik ezekkel foglalkoznak. Nagyon sok cég termékét kipróbáltuk, teszteltettük, és amikor már lassan révbe értünk “Mi naivak”, szembetaláltuk magunkat a 2022 januárjától hatályos REACH-rendelettel melyben a tetoválófestékekben és a sminktetováló festékekben található veszélyes vegyi anyagok ezreit korlátozzák. De szerencsénkre ez is megoldódott, mivel találtunk olyan gyártót akinek a termékei megfelelnek az új jogszabálynak, illetve szabályozásnak.

Láttuk már csak egy új “Brand”-ként tudjuk ezeket a termékeket hivatalosan Magyarországon kereskedelmi forgalomba hozni. Ekkor született meg fejünkben a GAMP mint márka. Időközben több magyar céggel felvettük a kapcsolatot, akik segítettek az engedélyeztetési dokumentációk elkészítésében. Ezek után éjjeleken-nappalokon át dolgoztunk hogy minél letisztultabb-kifinomultabb a jogszabályoknak megfelelő márkát hozzunk létre, és sok vásárlónknak tudjunk elégedettséget, örömet szerezni. Jöttek a címketervezések, csomagolóanyagok, termékképek, image fotók, weboldalak és egyéb kreatívok tervezése, és úgy gondoltuk felkészültünk a termékek árusítására.

Aztán rájöttünk mivel cégünk főprofilja nem a sminktetoválás és több éves tapasztalatunk sincs még benne, csak amit a tesztelésekből, illetve a visszajelzésekből megtudtunk:
• Könnyű vele dolgozni
• Gyors és hatékony beépülés a bőrbe
• Jó fedőképesség
• Színhű, és természetes hatású gyógyulás
• Minimális korrekció, nem fakul
…..
ezért 110% -al megpróbálunk azon lenni hogy minél több Magyarországon dolgozó szakemberhez eljuttassuk termékeinket, akik majd az idő elteltével véleményt formálnak termékeinkről, és reméljük Ők is segítenek nekünk a márka javításában, bővítésében, fejlesztésében.