Hogyan is válasszunk szemöldök pigmentet?

Gamp-tattoo-tetovalo_pigmentek_hirke

Hogyan is válasszunk szemöldök pigmentet?

Mivel az utóbbi időben nagyon sok volt a telefonos megkeresés szakmai kérdésekkel kapcsolatban így úgy gondoltuk hogy elindítjuk heti rovatunka,t amivel segíteni próbáljuk a Gamp pigmentekkel dolgozó szakemberek munkáját 🙂


Nyilván ez egy összetettebb kérdés, és nem mindegy, hogy vendégeink többsége régi szemöldökök takarása vagy javítása céljából keres fel minket vagy többségben szűz felület áll a szakemberek rendelkezésére. Egy régi szemöldök takarása és javítása nagyon kényes téma.

Ha a régi szemöldök tetoválás nem túl intenzív, nem töményen pigmentált és az elszíneződés javítható egy komplementer színnel, akkor szerencsénk van. A komplementer színnel a régi, kifakult vagy elszíneződött szín és az apróbb formai hibák semlegesíthetők. Ezt hívjuk camouflage technikának.

– Ha vékony, halvány az elrontott szemöldök, szerencsénk van, mert egy sötétebb színnel, vastagabb formával jól lehet korrigálni.
Kiszürkülés esetén ha takarni kell minden esetben Gamp orange pigment és minden esetben egy  sötétbarna szín használata ajánlott ( Mélybarna, espresso, fekete kávé, deep, brown, dark chocolate).

Kiszürkülés esetén

Ha takarni kell minden esetben Gamp orange pigment és minden esetben egy sötétbarna szín használata ajánlott ( Mélybarna, espresso, fekete kávé, deep, brown, dark chocolate). Nos ilyen esetekben mivel nem tudjuk az előzőleg betetovált pigment paramétereit nem tudhatjuk hogy elsőkörben milyen gyógyult eredményre számíthatunk. Az esetek nagy többségében meg kell ismételni az eljárást. Nyilván a gyógyult eredmény sok más plusz tényezőtől is függ, de nyilván ezzel egy jó szakember tisztában van ahogy azzal is hogy melyik az a szemöldök ami még belefér egy camouflage technikába.

Sajnos a tapasztalatok azt mutatják, hogy az esetek nagy többségében a legjobb megoldás az eltávolítás.

EGY INTENZÍV TÚL KARAKTERES SÖTÉT és TÚL PIGMENTÁLT szemöldökből soha nem lehet természetes hatást elérni eltávolítás nélkül, sőt sok esetben még eltávolítással sem!