Rendelés menete

Rendelés menete

A megrendelések leadása webáruházunkban kizárólag interneten keresztül, elektronikus úton lehetséges. Telefonon, faxon, e-mailen, levélben leadott rendeléseket nem fogadunk el.

A megrendelés leadása nem kötött regisztrációhoz. A Vevő regisztrációkor, vagy megrendeléskor megadott adatai valósságáért és helyességéért teljes körű felelősséggel tartozol, így különösen köteles azok hibájából eredő károk megtérítésére. A regisztrációnál ügyelj adataid pontos megadására, mert a hibásan megadott vagy nem aktuális adatok megadása sikertelenné teheti vásárlását, megnehezíti a kommunikációt, illetve egyéb adminisztratív félreértésekhez vezethet.

Rendelés előtt kérjük olvasd el Általános Szerződési Feltételeinket és Adatkezelési Tájékoztatónkat!

Megrendelések feldolgozása és teljesítése

A megrendelések feldolgozása munkanapokon (Hétfő-Péntek) történik 9:00 -17:00 óráig. A leadott megrendelések, amennyiben az a munkaidő lejárta után, hétvégén vagy ünnepnapon történik, feldolgozása a következő első munkanap. Ügyfélszolgálatunk minden esetben visszaigazolja, mikor tudja teljesíteni a megrendelést. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított legfeljebb 7 munkanapon belül.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.