Szállítási Feltételek

Szállítási Feltételek

Megrendelésed kiszállítását a GLS Hungary csomagküldő szolgálat végzi.

Házhozszállítási díj: 1290 Ft
Csomagautomata/átvételi pont: 990 Ft (csak előre fizetés esetén választható opció)
Szállítási idő: 1-2 munkanap*

Amennyiben csomagod iránt érdeklődsz vagy szeretnél együttműködni a GLS futárszolgálattal érdeklődj elérhetőségeinken vagy telefonszámunkon hétköznap 10:00 és 17:00 között.

Házhoz szállításról

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8:00-17:00 óra közötti időszakban (hétvégén és munkaszüneti napokon nincs kiszállítás).

Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodsz otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Ha a Megrendelő miatt hiúsul meg a csomag átvétele – pl. eláll a vásárlástól, de nem értesíti időben az Eladót vagy a kétszeri kézbesítési próbálkozás után sem veszi át a csomag, vagy egyéb más esetben nem értesíti a Webshopot a szállítástól való elállástól -, így ebben az esetben a Vevőt terheli a szállítási díj, melynek költsége: 990 Ft / 1290 Ft.

A csomagok átvételével kapcsolatosan

Amennyiben fizetéskor a közvetlen banki utalást vagy a PayPal fizetési opciót választottad, a rendelésed az összeg elkönyvelés után kerül majd feldolgozásra.

Kizárólag abban az esetben rendeld meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudod fizetni annak díját a futárnak és az értesített kézbesítési időpontban a megadott címen tartózkodsz.

* A szállítási idő általában nem vesz igénybe több időt 1-2 munkanapnál, de a szállítási idő az Általános Szerződési Feltételekben foglaltak szerint maximum 7 munkanapra vállalunk felelősséget!