Hűségpontok

GampTattooGampTattoo Hűségprogram

A Hűségprogramba való belépéshez mindössze egy saját gamptattoo fiók – regisztrációs vásárlás szükséges. A vásárlások után pontokat kapsz, amelyeket a következő vásárlásodkor már be is tudsz beváltani.

Így a következő vásárlásodkor már 10%-os kedvezménnyel tudsz vásárolni!

RÉSZVÉTEL: 
Minden regisztrált felhasználó jogosult a részvételre. AKI NEM REGISZTRÁLT FELHASZNÁLÓ AZOKNAK A PONTOKAT SAJNOS NEM TUDJUK JÓVÁÍRNI!

ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK:
Minden 1000 Ft vásárlási érték után 100 Hűségponttal jutalmazunk. A Hűségprogram kalkulációja a vásárlási értékek alapján történik, amelyeket feltöltünk a hűségszámládra. Egyéb hűségprogramok bónusz pontjait (pl. más cégek hűségpontjai) nem válthatóak Hűségpontokra. A Hűségszámlák és jóváírások nem átruházhatóak és nincs készpénz értékük. A felhasználó Hűségszámlájának aktuális egyenlege elérhető a www.gamptattoo.hu oldalon a “fiókom” menüpont alatt a „Hűségpontok” menüpontban, és bármikor megtekinthető.

PONTOK GYŰJTÉSE:
A Hűségpontok gyűjtése automatikusan történik minden rendeléssel, 2023. március 2.-val kezdődően, a rendelés ellenértékének a www.gamptattoo.hu rendszerébe történő bekönyvelésével egyidejűleg. Minden teljesen kiegyenlített rendeléskor Hűségpontokat írunk jóvá a Hűségszámládon. A rendelés összegéig 1000 Ft-onként 100 Hűségpontot írunk jóvá.

HŰSÉGPONTOK JÓVÁÍRÁSA ALÓLI KIVÉTELEK:
Nem regisztrált felhasználó-vásárló. Nulla Ft értékű termékekre, beváltott utalványokra, egyéb kedvezményekre, illetve újbóli kiszállításra nem gyűjthetők Hűségpontok.

A HŰSÉGPONTOK JÓVÁÍRÁSÁNAK FOLYAMATA:
Minden egyes lezárt rendelés után a Hűségpontokat automatikusan jóváírjuk a Hűségszámládon. A nem átvett rendelések esetén nem jár hűségpont. A pontokat abba a felhasználói fiókokba kerülnek feltöltésre, amelyről a rendelést küldték. Amennyiben egy felhasználó több felhasználói fiókokból küld megrendeléseket, a Hűségpontokat ezen rendeléseknek megfelelően írjuk jóvá. Hűségpontokat nem lehet egyik ügyfélszámláról a másikra átvinni.

A HŰSÉGPONTOK LEJÁRATA:
Amennyiben a Hűségpontokat 12 hónapon belül nem váltják be lejárnak. A pontok abban az esetben is lejárnak, ha a felhasználói fiók jogos indokkal zárolásra kerül.

ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK:
Minden regisztrált felhasználó beválthatja a Hűségpontjait. 100 Hűségpont értéke 100 Ft. A Hűségpontok a Hűségszámlán vannak feltűntetve.

A HŰSÉGPONTOK BEVÁLTÁSÁNAK FELTÉTELEI:
Az Hűségpontokat a kosár, vagy pénztár oldalon lehet beváltani a vásárlás véglegesítésekor. A www.gamptattoo.hu webáruház fenntartja a jogot a Hűségprogram bármilyen időpontban történő megszüntetésére, vagy egyéb más programmal való lecserélésére.

VÁLTOZTATÁSOK:
A www.gamptattoo.hu fenntartja a jogot a Hűségprogram feltételeinek, vagy egyéb írásos részvételi feltételek bármely időpontban történő módosítására vagy változtatására. A fenti feltételek módosítását vagy változtatását ezen weblapon hozzuk nyilvánosságra.

Gamptattoo_pontgyujtes