Nos sokakban merül fel a kérdés lehet e nyáron sminktetoválást készíttetni ?

Gamp tattoo tetovaló pigmentek hirkep

Nos sokakban merül fel a kérdés lehet e nyáron sminktetoválást készíttetni ?

Természetesen lehet

Sőt még előnyei is vannak gondoltad volna?

Miért is?

A  nyáron készült sminktetoválások gyorsabban gyógyulnak, hiszen a szervezetbe bevitt bőséges folyadék és a vitaminban gazdag ételek elősegítik a hámosodást és a napfény hatására felgyorsul a hámréteg regenerálódása is.
A sminktetoválás egyébként is nagyon könnyen gyógyuló folyamat mert a mert a bőr legfelső rétegét érinti azaz max. 8-10 nap a regenerálódás ideje.

NAGYON FONTOS A MEGFELELŐ UTÓÁPOLÁS ÉS HOGY TARTSD BE A SZAKEMBER UTASÍTÁSAIT!!!

Megszületett a döntés?

Ha úgy döntesz, hogy nyáron tetováltatsz akkor használj speciális, sminktetoválás utókezelésére kifejlesztett magas +50 faktoros fényvédő krémet, viselj napszemüveget és kalapot! 2 hétig kerüld a strandolást és napozást! Ez nem azt jelenti, hogy 2 hétig nem mehetsz ki  a napra csak a hosszan tartó, közvetlen erős napfénynek nem szabad kitenni a tetovált felületet.

Nagyon Fontos mire figyelj utána!

Ne menj uszodába, szaunába , azaz ne áztasd fel a friss tetoválást!  Óvd mindenféle mechanikai sérüléstől és fertőzésveszélytől!  

Ha betartod ezeket a szabályokat, akkor maximálisan megvéded a sminktetoválásod és hosszabb ideig élvezheted előnyeit és szépségét. Legfőbb előnyei pedig éppen nyáron kapnak fontos főszerepet ugyanis  bátran úszhatsz, szaunázhatsz és fürdőzhetsz nem kell aggódnod  a sminked mindig tökéletes marad !